Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Killing me softly (with your style) part 2

Σε είδα και πάλι μικρή μου πεταλουδίτσα,να τριγυρνάς στους δρόμους της πόλης,προσπαθείς αδιάφορα να χαθείς μέσα στο πλήθος,μα δεν μπορείς,πώς να μπορέσεις με αυτά που φοράς βρε?Ε?Πώς?
Κολλητό ημιδιάφανο λευκό φορεματάκι (!!!!) προσπαθεί απεγνωσμένα να καλύψει όλα τα εκατοστά του κορμιού σου,διαγράφοντας όλες τις καμπύλες των 200 κιλών σου.'Χορεύοντας με το λίπος',ατάκα φίλου που περιγράφει άψογα την κατάστασή σου.. Τα τεραστίων διαστάσεων εσώρουχά σου αποκαλύπτονται μπροστά στα ανυποψίαστα μάτια των περαστικών,μαζί με όλο το μεγαλείο του γιγαντιαίου πισινού σου.Εδώ ταιριάζει το 'τόσα χρόνια βαρελάς,τέτοιο πάτο δεν ξανάδα'..
.Μάλλον το λευκό δεν είναι το χρώμα σου.Τί να πω και για το μακιγιαζ σου..Χοντρή γραμμή eyeliner τύπου Amy Winehouse,έντονη μώβ σκιά από πάνω,έντονο ροδακινί ρουζ,κατακκόκινο κραγιόν...Υπερπαραγωγή,αν και σκιάχτικα λίγο όταν με κοίταξες απότομα και με χαιρέτησες τόσο τρυφερά..
Μα να,κατέφθασαν και οι φίλες σου,συμπληρώνοντας έτσι κι αυτό το έργο τέχνης.Η πάντα μαυροφορεμένη ψηλή,με μαλλί που επιμελείται η ίδια παρακαλώ,σε κοντό και φουντωτό μαύρο καρέ,με αφέλεια τύπου Playmobill,έντονα βαμμένο μαύρο μάτι και σατανιστικό-άγριο βλέμμα που σκοτώνει.
Και φυσικά,last but not least, η λατρεμένη κοντή,λιπόσαρκη φίλη,που δεν ζυγίζει πάνω από 30 κιλά,αλλά σε μαγεύει από το πρώτο βλέμμα,αν καταφέρεις να κεντράρεις δηλαδή,καθώς είναι τόσο αλήθωρη,τύπου  'το ένα μάτι τηγανίζει ψάρια και το άλλο διώχνει τις γάτες'..Αφού βγάλει τα τεράστια μαύρα γυαλιά της,πετάει μπροστά στο ένα μάτι όλη την φράντζα,και σε κοιτάζει με το καλό της,όλο σκέρτσο και νάζι...γγγγγρρρρρ!!!Δεν θα αναφερθώ καθόλου στο ντύσιμο της,είναι αδιάφορο μπροστά σε όλα τα άλλα.
-Κορίτσια στις ομορφιές σας και σήμερα!Τα γνωστά?
-Ναι ναι,φρέντο γλυκό με σαντιγύ,κεικ και φυστικάκια!
-Φρέντο μέτριο εγώ!
-Μια μπλέ με καλαμάκι και ένα τοστ μόνο ντομάτα!

Εγώ πάλι λέω να πάρω τα βουνά!!!Και για να μην παρεξηγηθώ,όσο κουλές κι αν είναι,αυτό το παρεάκι αποτελεί πηγή έμπνευσης και ατελείωτου γέλιου σε ώρες δύσκολες...Αφιερωμένο σε σας κορίτσια,love ya!

1 σχόλιο:

  1. Η περιγραφή σου ήταν τόσο ζωντανή και άμεση που ένιωθα σαν να τις είχα μπροστά μου... Ανατρίχιασα και μόνο στην ιδέα γκρρρρ... Η κοντή είναι το γνωστό χαμογελαστό μελισσάκι που ακούει στο όνομα ..... ; Πολύ γέλιο η στήλη σου, συνέχισε να γράφεις... και να αφήσεις απ έξω τα καλά παιδιά που σ αγαπάνε... Εμπνεύσου με τους άλλους. Φιλιά όμορφη.Η περιγραφή σου ήταν τόσο ζωντανή και άμεση που ένιωθα σαν να τις είχα μπροστά μου... Ανατρίχιασα και μόνο στην ιδέα γκρρρρ... Η κοντή είναι το γνωστό χαμογελαστό μελισσάκι που ακούει στο όνομα ..... ; Πολύ γέλιο η στήλη σου, συνέχισε να γράφεις... και να αφήσεις απ έξω τα καλά παιδιά που σ αγαπάνε... Εμπνεύσου με τους άλλους. Φιλιά όμορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή